Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

KÉK ANGYAL – 2012. november 16

Nem kérkedek, nem is szégyenkezem. Lehet, hogy kellene, szégyenkeznem, de legalább magyarázkodnom. Nem teszem.

Egyoldalú az ízlésem. Érdeklődésem megrekedt időben, ízlésben, érdeklődéskörben.

Cyranót mindig, a Néma Leventét, A tanítónőt, A Szűz és a gödölyét akárhányszor…

Operettet is (leporolás nélkül), nem panoptikumszerűen rendezve, úgy, mint régen, klasszikusan… Természetesen musicalt is!

Bővebben...

Emlékszel még? - 2012. július 12

Az Aradi Magyar Színház július 12-én 18 órától bemutatja a Jelen Házban a nagyváradi Magyar Örökség-díjas Kiss Stúdió Színház Emlékszel még? avagy Egy kis nosztalgia című előadását. 

Kiss Törék Ildikó és Varga Vilmos vidám jelenetekkel, villámtréfákkal, versekkel és sok-sok régi-új dallal örvendezteti meg a nagyérdeműt. Jegyek (12 lej) elővételben a Jelen Könyvesboltban kaphatók.

Bővebben...

Régi mániám – 2012. január 20

A nagyváradi M. M. Pódium Aradon is közkedvelt társulata ismét városunkba látogat. Ezúttal a Régi mániám című összeállításukkal örökzöld, XX. század eleji slágereket és operettrészleteket kínálnak a szórakozni vágyó közönségnek.


Íme, hogyan vall az előadás rendezője szándékairól: „Régi mániám szórakoztatni a közönséget, és színházra nevelni az ifjú nemzedéket. Régi mániám, hogy akár szórvány településeken is szolgáljam az ezerfejű cézárt. Régi mániám föleleveníteni a százéves nagyváradi kabaré hagyományát, ezért abba a történelmi korba utazunk vissza, amikor az emberek szerették egymást, meghallgatták egymást, voltak szoros szomszédi, baráti kapcsolatok, és az egymás iránti tiszteletet nagy T betűvel írták. Azt kívánom, hogy a hasonlóképpen gondolkodók jöjjenek el, és nézzék meg a műsorunkat.”

Bővebben...