Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

Operett az Aradi Magyar Színházban – De csuda volt...

2013. november 17. A nagyváradi  M. M. Pódium Színház társulata már több ízben elkápráztatta operett-előadásaival az aradi közönséget.

 

November 17-én, vasárnap ismét Aradra jönnek, ezúttal az elsősorban Eisemann Mihály, Zerkovitz Béla és Ábrahám Pál zenéiből válogatott, De csuda volt... című másfél órás előadással az eddigi hagyományokat követve kívánják folytatni az 1900-as évektől egészen az 1950-es évekig bezárólag az operett mesés világának a bemutatását.

Bővebben...

Te szeress legalább - 2013. május 5

Az Aradi Magyar Színház a nagyváradi M. M. Pódium Színház társulata előadásában egy operett-, illetve könnyűzene-összeállítást mutat be. 

A két aradi előadáson a tavaly 100 éve születetett Fényes Szabolcs, a nagy magyar operettszerzők – Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Huszka Jenő stb. – méltó utódja életművének egy kiadós válogatását láthatja a nagyérdemű.

 

Bővebben...

Lári, fári, avagy a magyar operett királyai – 2013. ferbuár 17

Megszokhattuk már, hogy Az Aradi Magyar Színház minden alkalommal színvonalas, értékes előadásokkal ajándékozza meg a színházkedvelő közönséget. 

Ez történt az elmúlt vasárnap is, amikor a Jelen ház nagytermében az Aradon már jól ismert és kedvelt Nagyváradi MM Pódium Színház művészei léptek közönség elé a Lári, fári, avagy a magyar operett királyaicímű műsorukkal. Mindkét előadásra már napokkal korábban elkelt minden jegy, annak bizonyságául, hogy az operett semmit sem vesztett vonzerejéből, az operett élt, él és élni fog.

Bővebben...