Magunkról

Sajtóhírek

Elérhetőségeink

Farsangi komédiázások sok nótával – Kutyakaparó

 

Kutyakaparó – avagy nótás farsangolás a betyárvilágtól napjainkig a délibábos Hortobágyon, életképekre és farsangi mókázásokra alapozva. Valahogy így foglalható egy mondatba ez a kabaré jellegű vidám, szórakoztató műsor, amivel az M. M. Pódium Színház a 2014-es esztendőt köszönti.

A téma mi lenne más, mint az alakoskodás, az átverés, a csúfolkodás, valamint a szerelem és a velejáró hűség vagy hűtlenség, azaz: hogyan lehet vesztes alaphelyzetből győztesen kikerülni, és mindezt humorral, jókedvvel és egy kis betyárromantikával átitatva?!...

A Kutyakaparó nevű hortobágyi csárda csaplárosa, csaplárosnéja és vendégei nótás mulatozását meg-megszakítja egy-egy farsangi köszöntő, csúfolkodó, vagy egy-egy paraszttémájú jelenet, rámutatva a népi humor máig ható jelenidejűségére, olyan nótákkal társítva, melyek előkészítik, kiegészítik, lezárják a tréfás helyzeteket.

Ne kerüljék el, tehát, önök sem a Kutyakaparót!

Közreműködnek Molnár Júlia, Kúti Tímea, Meleg Attila, Meleg Vilmos, Sajgó-Bezgédi Norbert és Varkucs Róbert.

Az előadás tervezője Lajtos Éva, zenéjét összeállította Veres László.

A nagyváradiak legújabb produkciója a Jelen Ház nagytermében február 9-én, vasárnap 17 és 19 órakor tekinthető meg, jegyeket egységes 15 lejes áron a Jelen könyvesboltjában lehet vásárolni.